FOREST OFFICE – MYYNTIEHDOT
Tilaus edellyttää ehtojen hyväksymistä

Forest Office -palvelun tuottaa ja myy Hyvinvointikylä Oy (y-tunnus 2859649).

Tilausten käsittelystä ja muusta koordinoinnista vastaavat osakeyhtiön omistajat:
Tero Pajunen puh. 050 585 1500 |  tero.pajunen@hyvinvointikyla.fi
Merja Pyhälä  puh. 0400 679 724 | merja.pyhala@hyvinvointikyla.fi

 

Varaaminen, vahvistaminen ja peruminen

Asiakas varaa Forest Office -päivän haluamalleen ajankohdalle ottamalla suoraan yhteyttä vastuuhenkilöihin tai lähettämällä varauspyynnön osoitteessa forestoffice.fi/yhteydenotto, minkä yhteydessä varaukselle voidaan määrittää mahdollisia reunaehtoja, esim. ryhmän koon, aktiviteettien tai tarjoilujen suhteen. Varaus vahvistetaan Hyvinvointikylä Oy:n toimesta.

Forest Office -varaus tulee vahvistaa tilaajan toimesta viimeistään 1 kuukausi ennen tulopäivää. Mikäli varaus tehdään alle 2 viikkoa ennen tulopäivää, se tulkitaan vahvistetuksi varaukseksi. Asiakas voi siirtää tai perua vahvistetun varauksen kuluitta 2 viikkoa ennen tulopäivää. Tämän jälkeen peruutuksesta veloitetaan 200 euroa, ja mikäli Hyvinvointikylä Oy on hankkinut ryhmää varten ulkopuolisia palveluita, nämä veloitetaan aiheutuneiden kulujen mukaisesti.

Laskutus

 

Hyvinvointikylä Oy toimittaa pyydettäessä asiakkaalle Forest Office -päivästä kirjallisen tarjouksen. Lasku lähetetään asiakkaalle, kun Forest Office -päivä on toteutunut. Maksuehtona on 14 päivää netto. Pyydettäessä laskutus hoidetaan täysin sähköisesti (e-laskutuksena).

Vakuutukset ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat

Hyvinvointikylä Oy:lla on toimintaansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. Osallistujat ovat ensisijaisesti asiakkaan tai henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksensa alaisia. Pyydämme tarkistamaan vakuutuksen kattavuuden.

Mikäli Hyvinvointikylä Oy vastaa tarjoilusta asiakkaan tulee ilmoittaa hyvissä ajoin vierailijoiden allergiat ja mahdolliset muut ruokarajoitteet. Asiakkaan on myös huomioitava, että Hyvinvointikylässä on ollut tai on paikalla koiria, joten tilat eivät sovi vakavasti koira-allergisille. Yhtä lailla on tärkeää todeta, että käytössä olevat Forest Office tilat, mukaan lukien pihapiiri ja lähimetsäalueet, eivät ole esteettömät.

 

Vaitiolovelvollisuus ja referenssioikeus

Hyvinvointikylä Oy:n henkilökuntaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Hyvinvointikylä Oy:lla on lähtökohtaisesti vapaa referenssioikeus, eli saamme mainita asiakkaan hyödyntäneen Forest Officea, ellei asiakas tätä erikseen kiellä.

 

Reklamaatio ja maksuepäselvyydet

Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen saamaansa palveluun, tulee tästä ilmoittaa kirjallisesti Hyvinvointikylä Oy:n vastuuhenkilöille, jotka antavat siihen kirjallisen vastineen viikon sisällä. Mikäli yhteisymmärrykseen ei neuvotteluidenkaan jälkeen päästä, esitetty kiistakysymys käsitellään Helsingin Käräjäoikeudessa.

Hyvinvointikylä lähettää maksamattomista laskuista huomautuksen, sekä tarvittaessa hyödyntää perintätoimistoa laskun karhuamiseen.

 

Laskutuslisä ja korvausvelvollisuus

Forest Office -pakettiin lisätään marraskuusta maaliskuuhun lämmityslisä +30 euroa per päivä. Tämä kerrotaan asiakkaalle varausvahvistuksen yhteydessä.

 

Mikäli Forest Office -päivän aikana asiakas rikkoo tai tärvelee omaisuutta, on kyseinen henkilö tai hänen edustamansa yritys korvausvelvollinen.