FOREST OFFICE
Yhdistelmä tuottavaa työntekoa ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista
1/12
Sijainti sopivalla etäisyydellä pääkaupunkiseudulta

Forest Office sijaitsee metsän siimeksessä alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Ajomatka virittää sinut uudelle taajuudelle, kun nopeiden moottoritieajojen jälkeen kaarrat kauniin Vihdin Kirkonkylän ohi hyväkuntoiselle, mutta mutkittelevalle Irjalantielle, joka siirtää sinut kumpuileviin maalaismaisemiin peltojen, Hiidenveden rantojen ja metsien keskelle. Ehdit juuri hengähtää ennen kuin jo olet pihapiirissämme.

Perillä - viihtyisää etätyöskentelyä

Hyvinvointikylässä sinua odottaa tunnelmallinen, 100 vuotias hirsitalo, jossa on modernit fasiliteetit työntekoon wifi-yhteyksineen, fläppitauluineen ja sisävessoineen.

 

Tilaa levittäytyä erilaisiin etätyötunnelmiin on noin 300 m2.


Inspiroisiko jokin näistä sinut tehokkaaseen ja tuottavaan työntekoon:

  • Istuinpaikka takkatulen lämmössä villasukat jalassa kahvimuki vierelläsi

  • Seisomapaikka yläkerran ikkunasta avautuvaa kaunista metsä- tai maalaismaisemaa katsellen

  • Pysähtyminen rauhassa suunnittelemaan omissa aatoksissa riipputuolissa

  • Kerääntyminen yhdessä toisten kanssa workshop-tilan sohville tai Fatboylle työskentelemään tai keskustelemaan

  • Ahkeroiminen hirsiseinäisen tuvan puupöytien ääressä

Kiehtova pihapiirimme mahdollistaa hyvällä kelillä töiden tekemisen ulkona riippumatossa keinuen, pihapöydän ääressä tai vaikka nurmikentällä istuen. Luonto suorastaan imaisee sinut sisäänsä, ja raitis ilma nostaa ajatuksesi lentoon.

Mikrotauoilla palauttavaa vastapainoa työlle

Forest Officessa nostetaan esille oman vireystilan tunnistaminen ja mikrotaukojen merkitys. Näiden tiedostamisella on pitkäaikainen vaikutus työyhteisön toimivuuteen, jos työntekijä kokee niiden aikaansaaman hyödyn omalle jaksamiselleen.

Mikrotauot ovat palauttavaa vastapainoa keskittyneelle ja tehokkaalle työskentelylle. Niitä voi pitää omaan työhön sopivana hetkenä, mutta Forest Officen henkilökunta myös muistuttaa niistä ja kehottaa taukojen pitämiseen. Tauoilla poistutaan pieneksi hetkeksi työpisteeltä ja annetaan mielelle aikaa tuulettua. Tämä lisää työn tuottavuutta, kun palaat tauolta työn äärelle.

Tarjoamme omaehtoisia, helppoja, luonto- tai kehoavusteisia taukoaktiviteetteja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan. Aktiviteetit ovat esimerkiksi aistikokemuksia, aivopähkinöitä, hengittelyä, kehonhuoltoa, jotain ilmaisullista tai liikunnallista. Niitä voi tehdä joko sisällä tai ulkona omasta mielentilasta ja säätilasta riippuen.

Päivän tarjoiluina maittava lounas ja tottakai kahvia

Forest Office aamu alkaa kahvi&teehetkellä - pienellä pysähdyksellä ja orientoitumisella uuteen paikkaan ennen päivän uurastusta. Päivän aikana on tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa, jotta energiatasosi pysyy optimaalisena tuottavaan työhön.

Lounashetki antaa sinulle mahdollisuuden irrottautua, nauttia ja keskustella vapaasti muustakin kuin työstä. Se on tärkeä tauko keskellä päivää, ja takaa työtehosi loppupäiväksi. Me huolehdimme ruoan pöytään - sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle tunnelmalliseen tupaamme.