top of page
FOREST OFFICE
Yhdistelmä tuottavaa työntekoa ja hyvinvoinnin parantamista!
Sopivalla etäisyydellä pääkaupunkiseudulta

Forest Office sijaitsee metsän siimeksessä alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.
Matka virittää sinut uudelle taajuudelle, kun moottoriteiden jälkeen kaarrat
kauniin Vihdin Kirkonkylän ohi hyväkuntoiselle, mutta mutkittelevalle Irjalantielle, joka siirtää sinut kumpuileviin maalaismaisemiin peltojen, Hiidenveden rantojen ja metsien keskelle. Ehdit juuri hengähtää, kunnes saavutkin jo pihapiiriimme.

Perillä - viihtyisää työskentelyä

Hyvinvointikylässä sinua odottaa tunnelmallinen, noin 300-neliöinen satavuotias hirsitalo, jossa on modernit fasiliteetit työntekoon wifi-yhteyksineen, fläppitauluineen ja sisävessoineen.


Inspiroidu luovuutta ruokkivassa ympäristössä tehokkaaseen työhön joko koko tiimi yhdessä tai erikseen:

  • Kerääntykää yhdessä workshop-tilan sohville tai Fatboylle suunnittelemaan tai jakamaan ajatuksia

  • Ahkeroikaa hirsiseinäisen tuvan puupöytien ääressä

  • Istahtakaa takkatulen lämpöön villasukat jalassa kahvimuki vierellä

  • Jakautukaa erilaisille työpisteille, kuten seisomapaikalle yläkerran ikkunan ääreen, josta avautuu metsäinen maalaismaisema tai pohtimaan rauhassa riippumatossa keinuen

Kiehtova pihapiirimme mahdollistaa hyvällä kelillä töiden tekemisen ulkona riippumatossa, pihapöydän ääressä tai vaikka nurmikentällä istuen. Käytettävissä on myös workshop-polku, jonka räätälöimme teille tarpeidenne mukaan. Ulkona luonto suorastaan imaisee sisäänsä, ja raitis ilma siivittää ajatukset lentoon.

Outdoor workshop
Mikrotauoilla palauttavaa vastapainoa työlle

Forest Officessa haluamme nostaa työnteon rinnalle oman vireystilan tunnistamisen ja mikrotaukojen merkityksen. Näiden tiedostamisella on pitkäaikainen vaikutus työyhteisön toimivuuteen, kun työntekijä kokee niiden aikaansaaman hyödyn omalle jaksamiselleen.

Mikrotauot ovat palauttavaa vastapainoa keskittyneelle ja tehokkaalle työskentelylle. Niitä voi pitää omaan työhön sopivana hetkenä, mutta Forest Officen henkilökunta myös muistuttaa niistä sovitun aikataulun mukaan, ja kehottaa taukojen pitämiseen. Tauoilla poistutaan pieneksi hetkeksi työpisteeltä ja annetaan mielelle aikaa tuulettua. Tämä lisää työn tuottavuutta ja palauttaa niin kehoa kuin mieltä jo työpäivän aikana.

Tarjoamme omaehtoisia, helppoja, luonto- tai kehoavusteisia taukoaktiviteetteja, joista jokainen voi valita itselleen sopivan. Aktiviteetit ovat esimerkiksi aistikokemuksia, aivopähkinöitä, hengittelyä, kehonhuoltoa, jotain ilmaisullista tai liikunnallista. Niitä voi tehdä joko sisällä tai ulkona omasta mielentilasta ja säätilasta riippuen.

Time for a break
Päivän tarjoiluina maittava lounas ja tottakai kahvia

Forest Office aamu alkaa kahvi&teehetkellä - pienellä pysähdyksellä ja orientoitumisella uuteen paikkaan ennen päivän uurastusta. Päivän aikana on tarjolla kahvia, teetä ja pikkupurtavaa, jotta energiataso pysyy optimaalisena tuottavaan työhön.

Lounashetki antaa mahdollisuuden irrottautua, nauttia ja keskustella vapaasti muustakin kuin työstä. Se on tärkeä tauko keskellä päivää, ja takaa työtehon loppupäiväksi. Me huolehdimme ruoan pöytään - teidän ei tarvitse kuin saapua paikalle tunnelmalliseen tupaamme.

Lunch served
bottom of page